Copa

El Nàstic tomba el Màlaga i serà als setzens de final (2-1)

El Nàstic de Tarragona ha aconseguit un bitllet cap als setzens de final després d’aconseguir una victòria molt treballada contra el Màlaga (2-1). Ara, el conjunt de Raül Agné espera un equip de primera divisió al Nou Estadi.

Els grana han començat molt forts i al minut 12 han obert la llauna. Després d’una doble rematada en la sortida d’un córner, Pol Domingo ha pescat al segon pal un mal refús malagueny per batre per l’escaire a Manolo Reina. Pocs minuts més tard, l’àrbitre, Caparrós Hernández, ha bloquejat una bona acció d’estratègia del Nàstic. El valencià s’ha disculpat amb Bonilla que estava sol a la frontal de l’àrea.

El primer temps no s’ha pogut tancar amb la victòria local, ja que N’diaye ha fet l’empat. La poca contundència de la defensa grana a la banda esquerra ha facilitat la connexió de Bustinza amb el migcampista senegalès que ha definit des del cor de l’àrea catalana. Parra no hi ha pogut fer res. El conjunt de Raül Agné ha respost amb una acció de pilota aturada on Montalvo amb el cap ha obligat Reina a lluir-se. El matx ha arribat al descans.

A la represa, Sol amb el cap i Bonilla en un fort xut al pal llarg, han fet treballar als seus porters, Parra i Reina. Al tram mitjà de la segona, els tarragonins han tingut feines per sortir de la seva àrea i és quan Mel ha fet canvis per intentar trobar el segon gol. Villalba ha provat un xut que ha sortit centrat i Parra, sense problemes, ha blocat.

Quan semblava que el matx estava més a la balança malaguenya, en una sortida en transició, els d’Agné han anotat el segon gol. El Nou Estadi ha embogit. Pablo ha controlat amb la cuixa aprofitant un mal refús de Ramon i ha xutat amb potència al fons de la porteria. L’impacte ha estat precís i ha tret la pols de l’escaire, de nou, impossibilitant Reina l’aturés.

L’àrbitre ha afegit tres minuts, però el triomf s’ha quedat a un Nou Estadi que ja espera un rival de primera divisió a la pròxima ronda.