Copa

Intercity-Barça, Espanyol-Celta i Nàstic-Osasuna en els setzens

Aquest migdia s’ha celebrat a Las Rozas el sorteig dels setzens de final de la copa, en què ja hi participarà el Barça i la resta d’equips participants a la supercopa (el Madrid, el València i el Betis). L’eliminatòria es disputarà els dies 3, 4 i 5 de gener a partit únic al camp de l’equip d’inferior categoria i comptarà amb tres representants catalans, i és que a banda del Barça, l’Espanyol i el Nàstic també van aconseguir la classificació. Qui va caure en la segona eliminatòria, en canvi, va ser el Girona, derrotat ahir al camp del Cacereño de 2a divisió FEF.

L’estrena del Barça, que buscarà recuperar el títol que va aconseguir el curs 2020/21 però que se li va escapar l’any passat, en la competició del KO serà contra l’Intercity de 1a divisió FEF. El conjunt alacantí, nouvingut a la categoria, es troba en zona de descens a 2a divisió després de guanyar només un dels nou últims partits.

L’Espanyol, que es podia enfrontar a equips de 1a divisió FEF o 2a divisió A, no ha tingut gaire sort, i és que haurà de disputar l’única eliminatòria entre dos equips de 1a divisió. Serà contra el Celta, en un duel molt més exigent que en les dues eliminatòries anteriors contra el Rincón i l’Atlético Paso de 2a divisió FEF. L’única avantatge dels blanc-i-blaus és que jugaran al RCDE Stadium.

Per últim, el Nàstic tenia assegurat un rival de primera divisió després de superar ahir el Màlaga en la segona eliminatòria (2-1) i el sorteig ha determinat que el rival dels grana en els setzens de final serà l’Osasuna.

Eivissa-Illes Pitiüses - Betis Cacereño - Madrid Intercity - BARÇA La Nucía - València UD Logroñés - Real Sociedad Eldenc - Athletic Pontevedra - Mallorca NÀSTIC - Osasuna Linares- Sevilla Ceuta - Elx Alavés - Valladolid Llevant - Getafe Oviedo - Atlético Cartagena - Vila-real Sporting - Rayo Vallecano ESPANYOL - Celta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)