2a divisió FEF

Fi d’una etapa

El Costa Brava deixa Girona per Badalona

La família Alsina-Tarragó va acceptar que el Badalona absorbís la Unió Esportiva Costa Brava, l’hereu de la UE Llagostera. Després d’anys d’èxit i de demandes a les institucions, el club va fer les maletes per abandonar la demarcació. En el record quedarà l’ascens del Llagostera des de categories regionals fins al futbol professional.

Girona

La llista de gironins a 1a creix

Gràcies, en part, a l’aterratge del Girona a la màxima categoria, la llista de futbolistes de la demarcació que han jugat com a mínim un partit a primera divisió ha augmentat fins als 119. Amb el conjunt gironí, el figuerenc Òscar Ureña va participar ja en el primer partit de lliga a Mestalla contra el València, i en la tercera jornada contra el Celta va ser el torn de l’atacant Joel Roca, que va debutar amb només 17 anys. El de Camprodon va convertir-se, a més, en el debutant més jove de la història del Girona en LaLiga amb 17 anys, 2 mesos i 19 dies superant Joel Arimany. En la novena jornada, a les files del Rayo Vallecano, Pep Chavarría, també de Figueres, va tancar l’actual llista de gironins a primera divisió. Pel que fa a Òscar Ureña i Pep Chavarría, van ser, respectivament, el sisè i el setè futbolista que debuten en la màxima categoria nascuts a Figueres.

Olot

Cloenda del centenari amb ascens i amistós contra el Barça

L’Olot va dir adeu a l’any del centenari amb un ascens patit a través del play-off. L’equip va superar el Sant Andreu i el Girona B en les eliminatòries autonòmiques i el Tenerife B en la definitiva. Els olotins van jugar contra el Barça de Xavi al juliol en un acte festiu amb empat final (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)