2a divisió FEF

L’Olot recapta 3.650 euros per a Càritas Garrotxa

Amistós solidari. Els olotins empaten a un contra el Barça B en una cita especial

Olot 1 Barça Atlètic 1

OLOT:Arnau, Callís, Gonzalo Pereira, Uri Ayala, Bigas, Ot Serrano, Castells, Eloi Amagat, Terma, Manel Busquets i Ernest Forgas.També van jugar:Urri, Èric Vilanova, Adrià Port, Aimar, Manzano, Mamudu.BARÇA ATLÈTIC:Rafús, S. Rosanas, M. Casadó, Zalaya, Dionkou, Z. Ghailan, I. Akhomach, Aranda, Estanis, R. Vega, Emre Demir.També van jugar:Kochen, Fabio, Txus Alba, Luismi Cruz, Gerard, Víctor Barberà, Unai, A. Núñez, Pelayo, Àlex Valle i Sergi Domínguez.GOLS:1-0 (57’) Ernest Forgas. 1-1 (87’) Víctor Barberà.ÀRBITRE:Arenas Mora.T.G.:als locals Castells, Callís i Ernest Forgas; i als visitants Fabio, Dionkou, Luismi Cruz, Víctor Barberà i Txus Alba.

El municipal d’Olot va ser l’escenari d’una jornada de futbol solidari en el duel entre els olotins i el filial del Barça, que va servir per recaptar un total de 3.650 euros que el conjunt garrotxí destinarà íntegrament a Càritas Garrotxa, en una iniciativa que ja fa molts anys que dura i que aquest any estava prevista a l’agost però es va haver d’ajornar a causa d’un aiguat. En una cita com la d’ahir, el que va passar sobre la gespa va ser el menys rellevant, però els de Jonathan Risueño en podran extreure conclusions positives. Primer perquè ningú es va lesionar, i segon perquè van deixar molt bones sensacions i van estar a punt de guanyar un dels grans aspirants a l’ascens a 2a divisió A. La llàstima va ser que Barberà, al final, va igualar el gol de Forgas a la sortida d’un córner que havia obert la llauna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)