Copa

Buscant una altra tarda màgica

Copa. El Nàstic vol continuar viu en el somni de la copa i donar un regal de Reis anticipat a la seva afició. Tot un primera com l’Osasuna visita el Nou Estadi en setzens de final

Han passat uns quants anys, però l’Osasuna va ser l’últim equip que va privar el Nàstic de somiar en gran. La temporada 2015/16, els navarresos van eliminar els grana en les semifinals del play-off d’ascens a la primera divisió. Va ser el darrer any daurat d’un club que acabaria baixant a la segona B tres anys després i que des de llavors no ha tornat a formar part del futbol professional. Els tarragonins volen tornar-hi. L’objectiu i el desig d’aquest 2023 és aconseguir l’ascens a segona i deixar enrere la primera federació, però si altres somnis s’encreuen en el camí, el Nàstic procurarà no despertar-se. És el que està fent en la copa del Rei. Després d’haver eliminat el Racing Rioja de segona federació i el Màlaga, equip d’una categoria per sobre, ara els grana s’han guanyat el premi de rebre un club del màxim nivell del futbol espanyol: l’Osasuna. Sí, aquell equip que va deixar el Nàstic sense possibilitats de tornar a primera s’encreua ara en els setzens de final de la competició del KO (16 h, Movistar +).

La il·lusió que tenia la ciutat aquell juny del 2016 ha tornat i ho fa en el millor dia. La visita dels navarresos, que estan firmant una gran temporada, serà el preludi d’una tarda festiva i màgica amb les cavalcades de Reis. L’horari s’ha avançat respecte al que va establir la federació fa uns dies: de les sis de la tarda, a les quatre, per tal que l’afició pogués assistir a tots dos esdeveniments. És un dia especial i Tarragona vol celebrar-lo i recordar-lo. Les gestes en la copa són més probables que no pas màgiques, sobretot amb el canvi de format i les eliminatòries a partit únic. El Nàstic no s’arronsarà davant un primera i procurarà fer un regal de Reis anticipat a tota l’afició. “Si ens farà nosa la copa en cas de passar? No. Tindrem endollat tot l’equip i la ciutat. Imagina’t que arribem a la final, guanyem i juguem a Europa l’any vinent. Per què no?”, afirmava amb un somriure el tècnic grana, Raül Agné. Queda clar, doncs, que els tarragonins no renuncien a continuar endavant en la copa. Saben, a més, que si passen es tornaran a trobar amb un gegant. Una altra oportunitat d’enfrontar-se cara a cara contra un rival de nivell. Un altre premi a una bona temporada, encara que la prioritat sigui la lliga i l’ascens. Pas a pas. Primer, l’Osasuna.

7 Partits guanyats 7

5 Partits empatats 2

5 Partits perduts 6

19 Gols a favor 16

21 Gols en contra 16

Si passem tindrem a tothom endollat. Imagina’t que arribem a la final i juguem a Europa
Raül Agné
entrenador del nàstic
Esperem el millor Nàstic. Partit trampa? No, sabem on anem i a qui ens enfrontarem
Jagoba Arrasate
entrenador de l’osasuna
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)