2a divisió FEF

Un any nou per revertir-ho tot

2a divisió FEF. El conjunt garrotxí enceta el 2023 visitant un Badalona Futur d’Oriol Alsina que suma 10 punts dels últims 12 en joc

Badalona Futur Olot

BADALONA FUTUR:Becerra; Cristián Márquez, Barnils, Xavi Molina, Dani Hernández, Juan Segura, Facu García, Mateo, Fran Carbià, Guiu i Peque Polo.OLOT:Batalla, Callís, Aimar, Uri Ayala, Bigas, Marc Castells, Urri, Ot Serrano, Saïdou, Cerdà i Busquets.LLOC I HORA:12h, Municipal de Badalona.ÀRBITRE:Saiz Villares.

L’Olot arrenca en el nou any visitant el Badalona Futur, l’equip dirigit per Oriol Alsina, un vell conegut del futbol gironí (12 h). El conjunt de la Garrotxa lluita per iniciar una bona sèrie de resultats coincidint amb el nou any que l’ajudi a veure-ho tot amb uns altres ulls i afegir una dosi de confiança i optimisme per la cursa d’obstacles i patiments que li tocarà viure fins al final de la campanya. La primera pedra l’hauran de posar a domicili i contra un rival que va tancar l’any refent-se d’un mal inici i sumant 10 dels últims 12 punts possibles –va passar d’estar en descens, una posició per damunt de l’Olot, a l’actual novena plaça–: “Hem de continuar insistint en el que estem fent i millorar el que no estem fent tan bé. Encadenem partits sense perdre [quatre comptant l’amistós contra el Barça B] i estem a prop de l’èxit”, explica Jonathan Risueño, el tècnic de l’Olot, que afegeix: “Noto que l’equip cada vegada està millor; aquestes dues setmanes ens han servit per treballar més coses, però s’ha de guanyar cada setmana, és una lliga molt igualada i competitiva. Qualsevol es deixa punts a qualsevol lloc.”

El d’Alboraig descriu què es trobarà el seu equip al municipal de Badalona: “Les dinàmiques són molt importants, és una lliga molt difícil de pronosticar. El Badalona Futur és un equip que té molt bons jugadors, té arribada i un ordre defensiu important”, explica Jonathan Risueño, que podrà comptar amb el pivot Marc Castells, ja recuperat de la seva lesió, però tindrà la baixa sensible del central Gonzalo Pereira, sancionat. Tampoc hi seran els lesionats de llarga durada Ferran Brugué, Albert Blázquez ni Carles Mas.

LA PRÈVIA

Noto que l’equip cada vegada està millor; aquestes dues setmanes ens han servit per treballar més coses, però s’ha de guanyar
El Badalona Futur és un equip que té molt bons jugadors, té arribada i un ordre defensiu important
Jonathan Risueño
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)