1a divisió FEF

El Cornellà remunta ’in extremis’ a Calahorra (2-3)

El Cornellà ha patit, però s’ha endut la victòria en una segona meitat a Calahorra amb festival de gols (2-3). El primer partit de l’any del conjunt català, la divuitena jornada de Primera divisió FEF, no s’ha resolt fins als minuts finals on Mamor, al vuitanta-set, i Redru al noranta, han capgirat el marcador i han segellat els tres punts pels de Riutort.

Els primers quaranta-cinc minuts els dos conjunts han tingut poca presència a camp rival. En els vint minuts inicials, no s’ha comptabilitzat cap xut entre els tres pals. La veda l’ha obert Ibarrondo que Lucas Anacker ha aturat sense cap problema.

Les aproximacions per part dels dos equips eren tímides i es traduïen en córners sense perill. El descans a La Rioja no ha portat notícies fresques i el 0 a 0 ha predominat.

A la represa, els pitjors pronòstics han arribat per les files del conjunt català. El migcampista canari, Pablo Santana, ha desfet l’empat amb un potent xut. La resposta ha vingut a través de les botes d’Isaac Nana al minut seixanta-un. Abans del gol verd, Anacker ha estat providencial evitant una ocasió molt clara d’Alex Arias.

El partit s’ha endurit i els locals han rebut dues targetes consecutives; Ángel Lopez i Gabrre. Quan semblava que el Cornellà feia un pas endavant, el Calahorra ha tornat a capgirar el guió amb el segon gol al minut setanta-u, obra de Joan Rojas. El gol ha arribat després d’una badada defensiva que Rojas ha aprofitat per definir al pal llarg amb l’interior.

El tècnic verd, Gonzalo Riutort, ha efectuat un doble canvi Rubén Enri i Gil Muntades han entrat al lloc d’Alfred Planas i Nana. Els locals han fet el mateix amb i han refet el mig del camp amb la incorporació de Robles i Imanol.

Quan semblava que els locals s’endurien els tres punts, ha arribat la bogeria visitant amb dos gols en 3 minuts. Primer Mamor i després Redru, amb l’equip abocat a l’atac. Després de quatre minuts d’afegit, l’àrbitre ha assenyalat el final i l’eufòria del Cornellà s’ha desprès.