El Girona B ensopega al camp de la Muntanyesa (2-1)

El Girona B veu com s’allunyen les posicions de play-off d’ascens després d’arrencar l’any i la segona volta amb una derrota al sempre complicat camp de la Muntanyesa, que va saber treure més profit d’un final de la primera part i inici de la segona completament boig per endur-se la victòria (2-1).

En els primers minuts la Muntanyesa ha fet valdre el factor camp i ha controlat el partit, però el filial gironí ha resistit bé amb les intervencions d’Iker Piedra evitant que els locals s’avancessin en el marcador. En el tram final de la primera part els gironins s’han estirat una mica més i en el minut 45’ s’han trobat amb un penal que ha suposat el 0-1. La desgràcia per al Girona B ha estat que l’alegria ha durat només uns segons, i és que en el temps afegit Velillas ha igualat el marcador amb l’1-1 (45+1’).

Després de la represa el guió s’ha acabat de complicar pel Girona B, i és que en la primera jugada d’atac dels locals l’àrbitre ha xiulat un penal que Velillas ha transformat en el definitiu 2-1 (47’). A partir del gol el Girona B ha intentat posar una marxa més i ha tancat la Muntanyesa al seu camp, però no ha trobat el camí del gol mentre els locals esperaven la seva oportunitat al contraatac. En els instants finals el Girona B s’ha quedat amb deu per l’expulsió d’Antal amb vermella directa i la Muntanyesa ha tingut ocasions clares per sentenciar a la contra, però el marcador no s’ha mogut més.