2a divisió FEF

Aspar torna a l’Olot per ajudar-lo a revertir la situació

L’Olot ha oficialitzat la primera incorporació en el mercat d’hivern. Es tracta d’un vell conegut per l’afició com Lluís Aspar, format al conjunt de la Garrotxa i que va abandonar l’entitat a la meitat de la campanya 2020/21 per fitxar pel Sevilla. Després de dos anys lluny de casa competint amb el filial del conjunt sevillà a segona B i primera FEF, el de Molló va incorporar-se aquest estiu a la Nucía per continuar a la tercera categoria del futbol estatal –amb el Sevilla Atlético va descendir a segona FEF.

Lluís Aspar reforçarà una debilitada posició a l’eix de la defensa i arriba amb l’objectiu clar de revertir la situació i aconseguir la permanència per a l’Olot, una fita cada vegada més complicada després de la derrota en l’última jornada al camp del Badalona Futur que deixa a l’equip a set punts del play-out i també de la salvació.

El ripollès va jugar 40 partits amb l’Olot entre les temporades 2017/18, amb 17 anys, i l’inici de la 2020/21. Amb el Sevilla Atlético va acumular 14 partits la segona meitat del curs 2020/21 i tretze més la passada campanya, mentre que amb la Nucía només ha disputat dos enfrontaments de lliga: “L’Olot és el club que m’ha vist créixer i és on vull estar. Ja he provat l’experiència de sortir fora i m’ha servit per adonar-me que enlloc com a casa. Vinc amb una il·lusió terrible per posar el meu granet de sorra i ajudar a aconseguir la salvació”, diu el futbolista de 22 anys, una assegurança de caràcter, entrega i treball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)