1a divisió

LaLiga denuncia càntics de l’afició de l’Espanyol en el duel contra el Girona

LaLiga ha emès un comunicat de denúncia al comitè de competició de la FEF i a la comissió d’antiviolència sobre els càntics que part de l’afició de l’Espanyol va entonar durant el duel català contra el Girona. Els càntics, catalogats com a comportaments prohibits i, per tant, sancionables, seran avaluats pels organismes corresponents que dictaminaran la multa econòmica al club.

En l’escrit de LaLiga s’especifiquen els càntics “Puta Girona, puta Girona” –en repetides ocasions–, “Písalo, písalo”, en al·lusió a una acció que va tenir a Arnau Martínez com a protagonista, “Puta Barça, puta Barça, eh eh”, tots procedents de la grada d’animació “Grada Canito”, ubicada al Gol Cornellà, als sectors 109, 110 i 111. L’informador de LaLiga també va recollir el càntic “uruguayo hijo de puta”, dirigit a Cristhian Stuani, i “Puta Barça, oe oe” per part del mateix sector del camp i, aquest últim, secundat per altres sectors del RCDE Stadium.

Després de cada càntic, l’Espanyol va passar pel vídeomarcador un recordatori sobre que la legislació prohibeix i sanciona la participació activa d’actes violents, xenòfobs, homòfobs i racistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)