1a divisió FEF

El Nàstic acomiada Raül Agné

La derrota a Cornellà, la irregularitat en els darrers resultats i la posició d l’equip a la taula fan que el club decideixi apostar per un canvi d’entrenador

El Nàstic ha fet oficial la decisió de prescindir de Raül Agné com a entrenador grana. Les dues últimes derrotes, unides als resultats irregulars de les darreres jornades de lliga i la posició de l’equip a la taula han provocat que el Consell d’Administració decideixi acomiadar al tècnic.

El de Mequinensa va arribar fa un any i mig amb la missió de tornar al Nàstic al futbol professional. En la primera temporada, malgrat passar per alts i baixos, l’equip va quedar-se a un sol partit d’assolir l’ascens, caient en la final del play-off a Vigo davant el Vila-real B. Enguany, els grana també han passat per moments bons i dolents, però aquesta irregularitat ha acabat condemnant a un entrenador que ha estat constantment en entredit entre l’afició des que va arrencar la seva etapa al Nàstic.

Agné ja havia estat a la corda fluixa en diverses ocasions. La darrera, fa aproximadament dos mesos, quan des del club se li va posar sobre la taula un ultimàtum públic, exigint-li sumar dues victòries consecutives en dos partits. L’equip va guanyar i va continuar. També la temporada anterior va arribar a situacions límit. Aquest diumenge s’ha reunit el Consell d’Administració del club després de la derrota a l’RCDE Stadium, i ha optat per finalitzar la relació amb Raül Agné.

Tocarà ara esperar per conèixer qui serà l’escollit per l’entitat per prendre el relleu d’Agné i agafar les regnes d’una plantilla perfilada per ocupar les places capdavanteres del grup. El nou tècnic debutaria el pròxim diumenge al Nou Estadi davant la SD Logroñés (12h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)