1a divisió FEF

Empat gris del Nàstic en l’estrena d’Iñaki Alonso a la banqueta (0-0)

Els grana han jugat un partit fluix en el debut del tècnic basc al Nou Estadi i no han pogut superar a la SD Logroñés en un duel amb ben poc a destacar

El Nàstic d’Iñaki Alonso no comença amb bon peu en l’estrena del nou tècnic a la banqueta tarragonina i empata a zero al Nou Estadi davant la SD Logroñés. Els grana han fet un partit molt fluix, pràcticament no ha passat res en cap de les dues porteries al llarg dels 90 minuts.

El Logroñés ha començat millor el partit. S’ha apoderat de la pilota, tot i els intents del Nàstic per també proposar, i ha aconseguit circular amb velocitat i assentar-se sovint a camp contrari. Tot i això, el Nàstic no ha patit gens. De fet, Manu García no ha hagut d’aparèixer. Però li faltava presència a l’àrea contrària als grana. Algun intent tímid de Guillermo i poc més. Fins al minut 35, quan Marc Fernández ha deixat un gran moviment en diagonal per acabar xutant al pal llarg i obligant a Jero a intervenir en l’ocasió més clara dels primers 45 minuts.

Ha començat millor el Nàstic al segon temps, tenint més pilota a camp contrari. Joan Oriol s’ha acostat al gol amb un xut que ha marxat per sobre el travesser. Però ha durat relativament poc. El partit ha entrat en una fase durant la qual no ha passat pràcticament res. Han anat passant els minuts i el partit ha acabat amb un empat a zero més que insuficient per un Nàstic molt espès.

El debut d’Iñaki Alonso no ha estat ni molt menys el somiat. L’equip no ha perdut, però ha mostrat molt poc i ha deixat un mal partit en el debut del nou tècnic. Són molt pocs entrenaments d’Alonso, però és evident que queda molta feina a fer. Allò “d’entrenador nou, victòria assegurada” no s’ha complert avui, i la versió del Nàstic no ha millorat.

Els grana continuen allunyant-se de les posicions de play-off, que queden ja a més d’un partit, i estan a tan sols tres punts de la zona de descens. La setmana vinent l’equip visitarà el camp de l’Intercity.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)