1a divisió FEF

El Sabadell empata a res davant l’Alcoià a la Nova Creu Alta (0-0)

Els arlequinats no han pogut superar a l’Alcoià en un partit molt tancat, però sumen 7 punts de 9 disputats des de l’arribada de Miki Lladó a la banqueta

Empat a zero del Sabadell davant l’Alcoià a la Nova Creu Alta en el tercer partit amb Miki Lladó a la banqueta. 7 punts de 9 aconseguits i tres porteries a zero. El duel ha estat molt disputat i ha deixat ben poques accions destacades de perill.

La primera meitat ha estat molt tancada i igualada des de l’inici. Calma amb pilota i màxima disputa per part dels dos equips, però poc futbol a prop de les àrees. Intents tímids per part d’ambdós conjunts, però cap ocasió clara de perill.

El segon temps no ha estat molt diferent, però han aparegut algunes accions destacables. Tan sols arrencar el segon temps un contracop dels arlequinats l’ha fintalitzat Sergi García obligant a intervenir Miguel Bañuz. Astals i Altimira també s’han acostat al gol, però els seus xuts han marxat llepant el pal. Sergi Puig també ha hagut d’aparèixer per aturar una acció a pilota aturada dels d’Alcoi. I la igualtat ha tornat a regnar al tram final per endur-se el partit al 0 a 0.

Primer empat del Sabadell des de l’arribada de Miki Lladó a la banqueta - havia guanyat els dos partits anteriors -, 7 punts dels 9 disputats i tres porteries a zero. Aquest és el bagatge del nou Sabadell. Havia quedat clar en els dos últims duels que la idea ja era una altra, i es confirma un dia més. Menys risc i minimitzar erros. Continua funcionant i els vallesans segueixen sumant i es mantenen fora de la zona de descens, un punt per sobre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)