2a divisió FEF

Tot i avançar-se, tampoc

2a divisió FEF. Xumetra acosta al triomf a l’Olot, però l’Espanyol B empata el matx i el torna a fer baixar a la crua realitat del curs

Olot 1 Espanyol B 1

OLOT:Arnau, Callís (Carlos López, 78’), Gonzalo Pereira, Uri Ayala, Aspar (Saïdou, 78’), Bigas (Cerdà, 85’), Castells (Terma, 78’), Ot Serrano, Urri, Xumetra (Manel Busquets, 53’) i Forgas.ESPANYOL B:Lisardo, Antoniu, Lancho, Mangada, Joan Puig (Català, 73’), Damar (Soler, 46’), Javi Hernández (Pol García, 85’), Roger, Dacosta (Vallés, 73’), Nabil i Becerra.GOLS:1-0 (7’) Xumetra. 1-1 (69’) Becerra.ÀRBITRE:Martínez Campillos.T.G.:Als locals Ayala, Serrano, Busquets, Castells i Terma, i als visitants Mangada i Lancho.T.V.:Per doble amonestació a Mangada (43’ i 77’), de l’Espanyol.PÚBLIC:680 al municipal d’Olot.

L’Olot va sumar un punt més que no el porta enlloc. Els olotins es van poder avançar en el marcador, una cosa que no aconseguien des de finals d’octubre. Tot un drama. Xumetra va fer l’1-0 ben d’hora, iniciant el guió perfecte de partit al cap de Jonathan Risueño. Però retrocedir massa i cedir del tot la iniciativa al filial blanc-i-blau va costar un punt i quedar-se a la mateixa distància del play-out (set punts) i de la permanència (vuit).

El matx va començar fent baixada per a l’Olot gràcies a una jugada de murri de Xumetra, que va ser més ràpid que la defensa després d’un servei de porteria d’Arnau Fàbrega, de nou titular en el lloc de Batalla. Amb el gol, l’equip de la Garrotxa va fer massa passes enrere i l’Espanyol B ho va aprofitar per intentar generar ocasions clares de gol –Becerra va posar a prova Fàbrega amb un cop de cap (42’).

La possessió va ser sempre favorable al filial periquito, a qui, això sí, li va costar generar ocasions de gol, fins que, en una acció semblant a la del primer temps, Becerra va encertar a perforar la porteria garrotxina, de nou, amb la testa (69’). L’Espanyol B va créixer i va buscar la remuntada fins que Mangada va ser expulsat. La inferioritat numèrica del rival i els canvis ofensius de Risueño van capgirar la tendència del partit. L’Olot va gaudir de millor joc posicional i alguna ocasió a través de Forgas, però tampoc va poder guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)