2a divisió FEF

L’Olot destitueix Jonathan Risueño

L’Olot ha anunciat aquest matí que Jonathan Risueño no continuarà a la banqueta després de no ser capaç de capgirar la mala dinàmica de resultats que manté els olotins en la penúltima posició de la lliga, a set punts del play-out i a vuit de la permanència. És la segona destitució a la banqueta olotina aquesta temporada, i és que el valencià va arribar a la banqueta en l’onzena jornada agafant el relleu de Manix Mandiola. Risueño, però, marxa després de dirigir l’equip durant vuit partits i de no haver estat capaç d’aconseguir la victòria en cap d’ells, sumant un balanç del tot insuficient amb cinc empats i tres derrotes, empitjorant fins i tot els números de Manix Mandiola que va aconseguir vuit punts en deu jornades, amb dues victòries i dos empats.

Ara l’Olot haurà de buscar ràpidament una alternativa per a la banqueta, i és que els olotins tenen diumenge un partit complicadíssim al camp del Terol, el líder de la lliga, on només val la victòria per continuar somiant amb una permanència que de moment es veu molt lluny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)