2a divisió FEF

L’Olot buscarà amb Arriola el canvi de rumb

2a divisió FEF. Els olotins destitueixen Jonathan Risueño i aposten pel basc, fins ara segon, a qui acompanyarà Blázquez

A l’Olot se li esgota el temps per aspirar a lluitar per la permanència fins al final de temporada i això ha provocat que el club, amb el president Joan Agustí i el director esportiu Sergi Raset al capdavant, hagi apostat per un nou canvi de rumb per intentar canviar la mala dinàmica, que ha fet que els olotins estiguin a set punts del play-out i a vuit de la permanència després del primer partit de la segona volta. Per això, ahir al matí l’Olot va fer oficial la destitució de Jonathan Risueño, ja que el valencià no ha estat capaç de millorar els resultats de Manix Mandiola en l’inici de curs. De fet, el basc va sumar vuit punts en deu jornades, amb dues victòries, mentre que Risueño ha sumat només cinc punts en vuit jornades i no ha estat capaç de guanyar cap partit.

Arran de la destitució de Risueño l’Olot ha decidit apostar per un home del club: Iñigo Arriola. El basc, de 55 anys, va arribar al conjunt olotí a l’estiu per ser el segon entrenador de Manix Mandiola, com ja havia fet prèviament en una llarga llista de clubs com l’Eibar, l’Alavés, l’Atlètic Balears i el Numància, entre d’altres, i es va quedar al club després de la destitució de Mandiola formant part del cos tècnic de Risueño. La de l’Olot serà la seva primera experiència com a primer entrenador, però Arriola, que coneix perfectament el vestidor, es veu capaç de capgirar la dinàmica de l’equip. “Em sento responsable dels resultats, però em veig fort i rodejat d’un bon equip, així que crec que podem fer una segona volta bastant millor”, va comentar ahir en la seva presentació.

A Arriola l’acompanyarà a la banqueta el fins ara capità Albert Blázquez, que per culpa d’una lesió no ha pogut disputar ni un sol minut aquesta temporada i a partir d’ara intentarà sumar com a segon entrenador. “Iñigo Arriola és el millor líder anímic que tenim i amb l’ajuda tàctica de Blázquez creiem que és la millor solució. Necessitem resultats immediats”, va dir el president, Joan Agustí.

FRACÀS

Amb el valencià l’Olot ha sumat cinc punts en vuit partits i no n’ha guanyat cap
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)