2a divisió FEF

L’enèsim cop de volant serà el correcte?

2a divisió FEF. L’Olot, que estrenarà el tercer tècnic aquest curs, visita el líder amb l’objectiu únic de donar la campanada i obtenir el punt d’inflexió desitjat per tenir alguna esperança d’aconseguir la permanència a la categoria

Terol Olot

TEROL:Taliby, Hualde, Fran Carmona, Cabetas, Borja Romero, Carlos Javier, Tena, Aparicio, Dani Villa, Carbonell i Emaná.OLOT:Batalla, Callís, Aimar, Uri Ayala, Aspar, Bigas, Castells, Urri, Ot Serrano, Xumetra i Forgas.LLOC I HORA:Pinilla (16.30 h).ÀRBITRE:Ruiz Rabanal.

L’Olot visita el Terol, el líder del grup tercer de la categoria, amb la intenció de fer bona la dita que diu que entrenador nou, victòria segura. El problema és que els olotins estrenen el tercer tècnic aquesta temporada, i el segon, Jonathan Risueño, destituït aquesta setmana, no va aconseguir lligar cap triomf en els vuit partits que va dirigir de lliga, el de copa contra el Llevant ni el de copa Catalunya contra l’Andorra. Tot un drama.

“És una motivació més jugar al camp del líder, estem il·lusionats per intentar ser els primers a aconseguir una cosa que no ha fet ningú, guanyar el Terol a domicili”, explica el flamant nou entrenador de l’Olot, el guipuscoà Íñigo Arriola, arribat a l’estiu de la mà de Manix Mandiola com a tècnic assistent i encara a l’estructura del cos tècnic amb Risueño. “El Terol és un equip ben organitzat i ordenat, els resultats no són casualitat. Tenim les nostres armes per ser optimistes, hi anem amb tota la il·lusió del món. Crec que com a equip és el millor de la categoria, encaixa poc i concedeix poc. Penalitza els errors del rival amb gols i al davant té dos jugadors boníssims”, analitza Arriola, que tindrà les baixes per lesió de Ferran Brugué i Carles Mas, i per sanció de Manel Busquets. Blázquez serà el seu segon.

LA PRÈVIA

El Terol, com a equip, és el millor de la categoria, encaixa poc i concedeix poc; penalitza els errors del rival amb gols gràcies als atacants
És una motivació més jugar al camp del líder; estem il·lusionats i tenim les nostres armes
Íñigo Arriola
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)