Premier

El Liverpool, eliminat de la FA Cup en el descompte

Un golàs de Kaoru Mitoma quan passaven dos minuts del temps reglamentari ha enviat a casa l’equip de Jürgen Klopp en el partit de quarta ronda de la FA Cup. Els reds es queden sense poder revalidar el títol aconseguit l’any passat contra el Chelsea en els penals, després d’anys d’intents en va on no aconseguien passar de vuitens.

El vuit vegades campió del torneig anglès del KO no ha pogut imposar-se a un Brighton que jugava a casa i que de seguida ha aconseguit retallar distàncies, després que Elliott obrís el marcador al minut 30, amb una passada de Salah, avui molt desencertat. Al minut 39, Lewis Dunk ha empatat l’enfrontament amb un gol a la sortida d’un córner. Quan quedaven segons perquè el partit marxés a la pròrroga, el davanter japonès ha fet dos controls aeris dins l’àrea i ha enviat la pilota dins la xarxa defensada pel titular de la selecció brasilera Alisson. El partit s’ha saldat amb un 2 a 1 favorable als seagulls.

El Liverpool suma tres jornades sense conèixer la victòria a la Premier i està fora també de la copa Carabao, ja que va caure davant el City de Pep Guardiola. Aquest començament de 2023 no està sent gens favorable pels de Klopp, que es veuran les cares amb el Madrid als vuitens de la Champions.