El Peralada es retroba amb el triomf contra l’Hospi (2-1)

El Peralada encara no sabia que era guanyar l’any 2023. Avui, el conjunt entrenat per Miquel Àngel Muñoz ha celebrat els tres punts amb un gol al tram final d’Alan Baró que capgirava el gol inicial dels barcelonins (2-1).

El partit ha començat malament pels interessos dels locals quan Lobato ha marcat un bon gol des de fora l’àrea. El futbolista ha pescat un rebot defensiu en la sortida d’un córner. Els xampanyers no s’han arrugat i han respost amb una bona acció de Santi Varese a l’espai per assistir a Marc Nierga que un defensor rival ha desviat a córner. Un avís més, en aquest cas provocat per l’Hospitalet, ha estat a punt de posar l’empat amb un gol en pròpia. El gol dels verds-i-blancs s’ensumava.

A l’equador del primer període, el Peralada ha tornat a aprofitar l’esquena defensiva de l’Hospi posar la igualada l’electrònic. Sergi Solans, amb la sortida d’Aliaga, ha definit amb una vaselina suau al fons de la porteria. El tram final dels primers quaranta-cinc minuts, els de Miquel Ángel Muñoz han fregat el segon gol en tres accions.

Aliaga ha evitat els gols a dins l’àrea de Marc Gelma i Lluís Micaló, de cap. El capità gironí, Sergi Romero, també ha fregat el gol amb un xut llunyà que ha sortit a prop del pal. L’acció polèmica ha vingut amb un gol anul·lat, al fil del descans, de Solans. L’àrbitre ha vist mans en el control del jove futbolista.

El descans ha arribat amb l’equip empordanès molt còmode a dins del camp i amb molta capacitat de reacció després del gol inicial dels barcelonins.

A la represa, el partit ha estat més controlat i no s’han vist tantes aproximacions locals. Quan semblava que el partit acabaria amb un repartiment de punts, Alan Baró ha guanyat un duel aeri en una jugada de pilota aturada per rematar amb el cap a dins de la porteria.

L’eufòria s’ha desprès al camp d’un Peralada que ha aconseguit tres punts que li permeten tornar a entrar a la zona de play-off de tercera divisió amb trenta-un punts.