1a divisió

El Madrid es deixa dos punts a casa contra la Real (0-0)

1a divisió. L’empat beneficia el Barça, campió d’hivern

Quatre dies després de quedar fora de la copa després de perdre al Camp Nou per la mínima amb un gol d’Ousmane Dembélé, la Real d’Imanol ha aconseguit avui puntuar en la seva visita al Santiago Bernabéu. Empat 0-0 en un gran partit de futbol, ple d’alternatives i on Thibaut Courtois i Remiro han estat dos dels grans protagonistes de la nit. Bona actuació dels dos porters i partit intens entre el segon i el tercer classificat de la lliga. L’empat beneficia el Barça, campió d’hivern.

Vinicius i Take Kubo haurien pogut trobar el premi del gol en diverses oportunitats. Remiro ha tret una gran mà a dalt davant Vinicius, quan el brasiler ha intentat picar-li la pliota per dalt (70’), en una de les accions més clares del Madrid.

La Real ha reclamat l’expulsió de Nacho, que li han perdonat la segona groga en la segona part després d’impedir amb les mans que l’equip d’Imanol pogués servir ràpid un servei de banda. Malament Melero López en aquesta acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)