1a divisió

Remiro frena el Madrid

1a divisió. L’empat sense gols entre els d’Ancelotti i la Real beneficia un Barça que és campió d’hivern i té ja 5 punts més que els blancs

Real Madrid 0 Real Sociedad 0

REAL MADRID:Courtois, Nacho, Militão, Rüdiger, Camavinga, Kroos, Ceballos (Modric, 77’), Fede Valverde (Marco Asensio, 77’), Rodrygo, Vinícius i Benzema.REAL SOCIEDAD:Remiro, Elustondo (Olasagasti, 66’), Zubeldia, Le Normand, Ahien Muñoz, Zubimendi, Illarramendi, Brais Méndez (Robert Navarro, 55’), Kubo, Oyarzabal (Pablo Marín, 55’) i Sorloth (Carlos Fernández, 84’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Melero López (comitè andalús).T.G.:a Nacho, Zubimendi, Elustondo, Kubo, Remiro i el tècnic Imanol Alguacil.PÚBLIC:58.129 espectadors al Santiago Bernabéu.

Quatre dies després de quedar fora de la copa després de perdre al Camp Nou amb un gol d’Ousmane Dembélé, la Real d’Imanol va aconseguir ahir treure un punt valuós de la seva difícil visita al Santiago Bernabéu. Partit vibrant entre el segon i el tercer classificat de la lliga, però sense gols, amb protagonisme per als dos porters, Thibaut Courtois i Álex Remiro. El porter de la Real va intervenir amb encert en diverses accions, la més important va arribar en el minut 70 de partit, quan Vinícius se li va plantar sol cara a cara i va intentar picar la pilota per damunt, però Remiro va endevinar les intencions i va col·locar una gran mà a dalt per desfer el perill. També Courtois va estar brillant en un xut ras de Take Kubo que hauria pogut significar el gol del triomf per a una Real que es va queixar i molt per l’expulsió perdonada a Nacho en la segona part, per impedir amb les mans un servei ràpid del rival. Era la segona groga. L’empat beneficia el Barça, campió d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)