1a divisió

Un València en crisi s’aferra al factor Voro al Bernabéu

1a divisió. Voro només ha perdut en una de les set estrenes amb el ‘seu’ València

Real Madrid València

REAL MADRID:Courtois, Nacho, Militao, Rüdiger, Camavinga, Tchouaméni, Modric, Ceballos o Kroos, Rodrygo, Vinícius i Benzema.VALÈNCIA:Mamardashvili, Foulquier, Diakhaby, Paulista o Cömert, Gayà, Guillamón, Almeida, Musah, Lato, Lino i Cavani.ÀRBITRE:Javier Alberola Rojas (col·legi castellà-manxec). VAR: David Medié Jiménez (col·legi català).HORA:21 h (DAZN).ESTADI:Santiago Bernabéu.

El Real Madrid enceta avui contra el València (21 h, DAZN) un mes de febrer atapeït i decisiu. L’equip d’Ancelotti té davant seu la disputa del mundial de clubs i l’eliminatòria de la Champions contra el Liverpool. Abans recupera aquesta nit el partit de lliga que va ser ajornat per la disputa de la supercopa. Davant seu tindrà un València en plena crisi, que ha sumat només 1 punt dels últims 12 i que acaba de destituir Gennaro Gattuso. El seu substitut? El de sempre: Voro González. Vuitè cop que es fa càrrec de l’equip. Habituat a apagar incendis, Voro intentarà debutar per la porta gran i puntuar al Bernabéu. Carlo Ancelotti recupera Tchouaméni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)