Més futbol

Eusebio: “És la mentalitat el que permet assolir objectius”

L’exjugador del Barça i exentrenador del Girona Eusebio Sacristán ha participat en una trobada amb mitjans a Valladolid. “És la mentalitat el que permet assolit objectius”, ha explicat Eusebio, que es recupera d’un accident el 30 de desembre del 2020 que li va canviar la vida de manera radical.

Eusebio Sacristán va caure i va patir un traumatisme cranioencefàlic. En coma indüit durant tres setmanes, després va començar el procés de recuperació a l’institut Guttmann de Barcelona. En un esmorzar organitzat per l’associació de premsa esportiva de Valladolid, Eusebio ha parlat de generositat. Ha explicat el procés que ha viscut des de l’accident i que encara no s’ha acabat, perquè segueix el tractament amb optometristes, terapeutes i logopedes. “No em sentia preparat per parlar amb ningú després de l’accident. Ha estat un procés dur, al principi no era capaç de comunicar-me, i això m’entristia molt, perquè no sabia com seria la meva vida.Però han passat 25 mesos i les coses han anat canviant”, ha relatat. “El més important era tenir una mentalitat forta, buscar l’objectiu i lluitar per aconseguir-lo.” I ho ha comparat a la preparació per convertir-se en futbolista professional des del seu poble, La Seca.

Si bé al principi del procés de recuperació no se sentia capaç de veure futbol, ara segueix “amb orgull” els equips amb què sent un vincle, entre els quals el Girona i, naturalment, el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)