3a divisió FEF

El Girona B i el Peralada volen seguir amb la rauxa del darrer partit

La jornada de diumenge pels conjunts gironins de Tercera divisió comença a les 12 del migdia a Riudarenes. El Girona B rep a la FE Grama, equip situat a l’onzena posició, per intentar firmar la segona victòria consecutiva i apropar-se a la zona de play-off.

Els gironins podran disposar de les dues incorporacions, Manu Martínez i Óscar Coll, per contra, Moha Ajani i Karim Koucha ja han marxat després d’arribar a un acord per sortir amb una rescissió de contracte. L’equip d’Àxel Vizuete arriba a la cita amb la moral pels núvols després d’aconseguir un triomf contundent al camp del Vilafranc (0-4) i trencar amb la mala dinàmica del 2023.

Per altra banda, el Peralada visita a un quart de sis de la tarda, el camp del Vilassar de Mar, penúltim classificat. Els de Miquel Ángel Muñoz afronten el matx en zona de play-off després d’assolir la primera victòria de l’any a casa contra l’Hospitalet. Alan Baró va donar els tres punts amb un remat de cap al tram final per fer esclatar l’eufòria al Municipal dels verds-i-blancs.

Pel partit d’aquesta tarda, corresponent a la jornada 20, els de l’Alt Empordà tindran les baixes d’en Biel Font, que encara li queden un parell de setmanes per recuperar-se, i de Santi Varese que serà dubte fins al final per unes molèsties al bessó després de la sessió de dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)