El Girona B veu com la Grama li iguala un 2-0

Després de la victòria a Vilafranca (0-4) que tallava una sèrie de tres derrotes, el Girona B ha fet un pas en fals, perquè només ha pogut empatar a Riudarenes un partit que tenia molt ben encarrilat contra la Fundació Grama (2-2). El filial del Girona s’ha situat 2-0, però ha vist com els de Santa Coloma equilibraven el matx.

Amb un dels fitxatges, Òscar Coll, a l’onze inicial, el Girona B ha sabut desequilibrar en la recta final una primera part igualada. El gol dels blanc-i-vermells ha arribat al límit del descans (44’). El partit ha semblat posar-se molt bé per al conjunt d’Àxel Vizuete, amb el 2-0 d’Almansa (56’), però només cinc minuts més tard els colomencs han marcat el 2-1 mitjançant David Adan (61’). I en el minut 77, ha arribat el 2-2, obra de Roger Garcia.