2a divisió FEF

Mig peu més al pou

2a divisió FEF. L’Olot fa un partit força gris al municipal i empata a zero contra l’Ebre, el cuer

Olot 0 Ebre 0

OLOT:Arnau, Aimar, Gonzalo, Aspar (Èric Callís, 65’), Bigas, Castells, Eloi (Terma, 74’), Urri (Ot Serrano, 32’), Saïdou (Manel Busquets, 46’), Xumetra (Forgas, 74’) i Josep Cerdà.EBRE:Loscos, Borja (Vinicius, 79’), Jorge Adán, Santigosa (Iván Elena, 75’), Javi Sánchez, Éder, Duro, David Sánchez, Arasa (Marc Prat, 83’), Ibra i Marcén.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Cubas Torras.T.G.:Als locals Bigas, Castells, Aimar i Ot Serrano; i al visitant Borja.PÚBLIC:790 espectadors al municipal d’Olot.

A set punts del play-out i a vuit de la permanència. Aquests són els comptes de l’Olot pràcticament cada jornada que passa i el temps s’esgota. I les bones oportunitats també, i és que ahir els olotins, en l’estrena d’Albert Blázquez a la banqueta a casa, no van poder passar de l’empat a zero contra el cuer, l’Ebre. El punt és del tot insuficient per a un equip que fa tres mesos que no guanya, però és que les sensacions d’ahir tampoc van ser bones i no van confirmar el que es va veure la setmana passada al camp del líder, el Terol.

Els nervis i la mala situació passen factura, això està clar. De fet, en la primera part les imprecisions dels olotins van ser constants i això va evitar que l’Olot pogués dominar el partit tot i gaudir de les millors arribades, perquè l’Ebre pràcticament no va intimidar la porteria d’Arnau. En la segona part aquesta pressió ja no es va notar tant i els garrotxins van intentar fer un pas endavant, però no els va sortir bé. I és que l’Olot va perdre tot el control i durant molts minuts podria haver passat qualsevol cosa, perquè qui més va generar perill va ser l’Ebre. Als aragonesos, però, els va faltar encert i efectivitat al davant, cosa que va salvar l’Olot. L’empenta olotina sí que es va notar en els minuts finals, perquè Manel Busquets va tenir dues grandíssimes ocasions per marcar el gol de la victòria, però un dia més la pilota no va voler entrar.

La valoració és dolenta perquè no hem estat bé. Entenc que la gent marxi enfada i jo també estic fotut
El joc ha estat pobre perquè no hem encertat en el plantejament. Ens hem de sobreposar
Albert Blázquez
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)