Més futbol

El palamosí Álvaro Rodríguez triomfa amb l’Uruguai sub-20

Álvaro Rodríguez, el davanter nascut a Palamós el 2004, fill de l’exjugador del degà català Daniel ‘Coquito’ Rodríguez, s’ha convertit en una peça clau del combinat de l’Uruguai sub-20, que està disputant el campionat sud-americà. El torneig, serveix de retruc per determinar les darreres seleccions que es classificaran pel mundial sub-20 que es disputarà a Indonèsia el proper estiu i l’Uruguai, gràcies a dues dianes de l’atacant del Madrid Castilla, és la primera selecció de la CONMEBOL. El combinat blau cel va superar 1-4 Veneçuela amb un primer gol de l’atacant de Palamós després d’una rematada creuada (36’) i un segon per tancar després d’una volea brillant amb l’esquerra imparable pel porter (78’). Els dos gols permeten al palamosí enfilar-se fins als cinc en total en el que va de torneig –va fer un hat-trick a Bolívia–, només una menys que el màxim golejador, el brasiler Vitor Roque (6).

Álvaro Rodríguez va debutar amb el primer equip del Madrid en l’eliminatòria dels setzens de final de la copa que el conjunt blanc va disputar al camp del Cacereño i és una de les perles del club madridista que puja amb força des del futbol base. El baixempordanès va aterrar a la cantera blanca procedent del Girona després de tancar la seva etapa cadet. Anteriorment es va formar el Global Palamós, on va ser entrenat pel seu pare i va fitxar pel Gironès-Sàbat en categoria aleví, el pas previ a incorporar-se al conjunt blanc-i-vermell per jugar-hi en l’etapa infantil i cadet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)