Territorial

Porqueres i Girona estaran a la fase d’ascens a 1a estatal

La primera fase de la temporada a la categoria Preferent femenina ha conclòs amb l’èxit de dos equips gironins: Porqueres i Girona que van guanyar els seus respectius partits, Santa Susanna (3-0) i Potenc (1-6). Les del Pla de l’Estany van certificar el seu gran moment amb una golejada a la segona meitat que va constatar que han sigut el millor equip de la lliga cedint només 8 punts en 18 enfrontaments, un total de 46 punts sense perdre cap partit.

Per altra banda, el Girona va tenir l’alegria final d’entrar dins del grup selecte golejant a l’altre representant gironí de la categoria, un Pontenc que haurà de disputar la fase de permanència després d’acabar setè en la classificació.

La fase definitiva d’ascens

D’aquí dues setmanes iniciarà una lliga d’ascens a 1a estatal on hi haurà vuit equips, quatre de cada subgrup de Preferent. De tots vuit equips, només un serà el que podrà pujar de categoria. No es partirà de zero, sinó que es tindran en compte els punts que s’han fet a la fase regular contra els rivals directes.

El Porqueres i el Girona s’enfrontaran a Cerdanyola, AEM B, el Sant Cugat, la Fundació Terrassa i La Roca, en un total de 14 jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)