Més futbol

El Real Madrid jugarà la final del mundial de clubs

Mundial de clubs. Victòria dels d’Ancelotti contra l’Al Ahly (1-4), amb gols de Vinicius, Fede Valverde, Rodrygo i Arribas

El Real Madrid jugarà dissabte (20 h) la final del mundial de clubs contra el Hilal d’Aràbia Saudita, el botxí del Flamengo. Els blancs han superat avui l’Al Ahly en la segona semifinal amb gols de Vinicius, Fede Valverde, Rodrygo i Arribas. L’1-4 final és un resultat enganyós perquè els dos últims gols han arribat en el temps afegit i el Madrid ha patit moltíssim contra el conjunt egipci. Modric ha fallat un penal i Lunin ha estat un dels noms clau en el Madrid. L’efectivitat del Madrid ha decidit.

Un penal de Camavinga transformat per Maaloul (1-2, 65’) ha posat sal i pebre a la semifinal, però a l’Al Ahly li va faltat encert en la rematada final. La versió grisa d’aquest Madrid li dona per plantar-se en la final del mundial de clubs i pot servir-li contra un Liverpool en crisi, però no és una versió que li permeti competir-li la lliga al Barça a dia d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)