El Peralada supera la Muntanyesa gràcies a un gol de Sergi Romero (1-0)

El Peralada ha derrotat per la mínima a la Muntanyesa gràcies a una diana de Sergi Romero a les acaballes del matx (1-0). La primera part ha estat dominada pels altempordanesos, que no han sabut arribar amb claredat a la porteria rival. En la segona, els visitants han despertat i han generat sensació de perill però els de Miquel Àngel Muñoz s’han pogut avançar a través d’una pena màxima que Marc Medina ha fallat (79’). En el 87, Sergi Romero ha donat el triomf al seu equip, que continuarà una setmana més en posicions de play-off d’ascens.

El Peralada ha intentat portar el perill en el primer tram del matx i ho ha provat a través de dos xuts llunyans de Romero i Micaló. També ha rondat el gol Alan Baró, amb una rematada de cap després d’un corner executat per Marc Gelmà. Al final del primer acte, Marc Nierga ha pogut obrir la llauna però ha topat amb un defensa que li ha bloquejat la rematada després d’una bona jugada de Varese.

Si bé en la primera part el domini ha estat del Peralada, en la segona l’enfrontament s’ha obert i la Muntanyesa ha generat més sensació de perill. Favio ha avisat Aroca amb un cop de cap que ha obligat al porter a intervenir. Els de Miquel Àngel Muñoz han respòs també amb una rematada amb la testa de Solans que ha sortit desviada. El matx transitava per una fase en què la Muntanyesa ha intentat imposar el seu ritme i ha enviat una pilota al pal a través de Miguel Sanvidal (61’), però a falta de menys d’un quart d’hora, els de l’Alt Empordà han gaudit d’un penal a favor. L’encarregat de xutar ha estat Marc Medina però el de Platja d’Aro ha enviat el xut a fora (79’).

L’errada des dels onze metres no ha encongit de cap manera als xampanyers, que han tret forces d’on han pogut per fer el gol de la victòria. Sergi Romero, el capità, ha estat l’encarregat d’erigir-se en l’heroi (87’) i fer esclatar d’alegria als presents amb un nou triomf que permet encadenar a l’equip cinc jornades sense perdre.