1a divisió

Rubén Baraja torna al València per ser el nou entrenador

L’exfutbolista pren les regnes del club de Mestalla per redreçar la situació i treure l’equip de la zona de descens

El València CF ha emès un comunicat anunciant que Rubén Baraja serà el nou entrenador del primer equip. Això suposa el retorn al club che de l’exjugador val·lisoletà, després de 10 temporades com a futbolista i 2 al capdavant del juvenil A. És un dels personatges més llorejats de la història del Valènca, amb dues Lligues, una copa de la UEFA, una supercopa d’Europa i una copa. En aquesta tercera etapa comptarà amb una llegenda del club en el seu equip tècnic, Carlos Marchena.

Amb experiència a segona divisió A amb l’Elx, el Rayo Vallecano, Sporting, Tenerife i Saragossa, el Pipo Baraja agafa l’equip en una molt mala dinàmica, divuitè després de la derrota a casa davant l’Athletic. L’entrenador haurà de revertir la situació per sortir de la zona de descens, ja que seria l’enèsim capítol de terror de l’era de Peter Lim. Per substituir Gennaro Gattuso i Voro, també havia sonat Vicente Moreno, amb passat blanc-i-blau, però sembla que no es van posar d’acord amb les condicions contractuals.

El nou tècnic tindrà la primera prova de foc el dilluns 20 de febrer a les 9 del vespre, en l’enfrontament contra el Getafe a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)