2a divisió FEF

Motius per creure-hi

2a divisió FEF. La victòria amb remuntada de l’Olot al camp del València Mestalla torna a donar vida als de Blázquez, a sis punts de la permanència

L’Olot encara no ha dit l’última paraula. Feia setmanes que el més fàcil del món era donar per mort el conjunt olotí, situat al pou de la classificació en la penúltima posició i sempre molt lluny de la permanència. No guanyar durant tres mesos i mig, amb dos canvis d’entrenadors pel mig amb les destitucions de Manix Mandiola i Jonathan Risueño, no eren el millor argument per creure en la possibilitat de mantenir la categoria, però el futbol sempre dona segones oportunitats i, en aquest cas, fins i tot una tercera i una quarta. I és que diumenge l’Olot va ser capaç de guanyar, amb remuntada inclosa, al camp del València Mestalla (1-2), que arrencava la jornada en la segona posició. Els gols de Manel Busquets i Eloi Amagat, el seu primer del curs, van donar tres punts molt valuosos als olotins.

Amb la victòria de diumenge l’Olot està a només sis punts de la permanència, els mateixos que del play-out, i es pot dir només perquè des de fa setmanes que la diferència estava fixada en els vuit punts. De fet, els olotins no estaven a sis punts de la salvació des de la catorzena jornada, el mes de desembre. A més, els d’Albert Blázquez han mostrat la seva millor versió en les dues últimes sortides al camp del líder, el Terol, i el Mestalla, segon, sumant 4 dels 6 punts possibles. Ara l’objectiu és el de passar la fina línia que separa els empats de les victòries, i és que abans del partit contra el filial valencianista l’Olot havia empatat set dels últims vuit partits de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)