Més futbol

L’Andorra tomba ’in extremis’ al Badalona (1-0)

La Copa Catalunya viatja cap a Andorra en un partit on el Badalona, amfitrió, ha disposat de les millors ocasions, però en el tram final del partit, Sinan Bakis, ha fet prevaldre l’efectivitat i ha lligat un triomf agònic (1-0).

Els primers minuts de partit, el conjunt d’Eder Sarabia ha tingut el domini de l’esfèrica, però els d’Oriol Alsina han tingut les millors accions. La més clara una rematada al pal de Dani Hernández i, al minut vint-i-dos, una recuperació perillosa que Altube no ha pogut controlar bé a dins l’àrea. La jugada ha acabat amb la targeta groga pel davanter dels barcelonins que ha fet una dura entrada a Lizoian després d’un mal control.

El Badalona ha estat còmode en el bloc baix i fins i tot s’ha atrevit a sortir al contracop. El xut de Mateo ha sortit molt desviat, però el públic local badaloní s’ha despertat amb un conjunt que volia donar la sorpresa. Els andorrans han respost en una gran individualitat a dins l’àrea de Bundu. La fuetada, des de la dreta, ha fet intervenir a Becerra que ha enviat la pilota a córner. Al fil del descans, Altube ha tornat a posar fregar el gol, aquesta vegada amb un xut que ha sortit fregant al pal. L’àrbitre ha assenyalat el final dels primers quaranta-cinc minuts.

A la represa, els dos equips han entrat amb una marxa menys i en els últims 20 minuts, hi ha hagut intercanvi d’oportunitats, però en el temps d’afegit ha arribat el gol dels tricolors. L’acció ha vingut per banda dreta de German Valera que s’ha desfet de dues marques i ha arribat fins a dins l’àrea per assistir a plaer al davanter turc. Sense gaire temps per a res més, l’àrbitre ha assenyalat el final d’un enfrontament molt disputat.