2a divisió FEF

Per creure-hi, s’ha de guanyar

2a div. FEF. Després de vèncer el líder, a l’Olot només li val un altre triomf per aspirar a la salvació

OLOT PEÑA DEPORTIVA

OLOT:Arnau, Callís, Gonzalo, Aspar, Uri Ayala, Bigas, Castells, Urri, Busquets, Cerdà i Xumetra.PEÑA DEPORTIVA:Edu Frías, Samu, Miranda, Robert Costa, Cámara, Goyo, Cristeto, Jofre Cherta, Montero, Roger Colomina i Chema Moreno.LLOC I HORA:Municipal d’Olot (12.00 h).ÀRBITRE:Navarro Quiñonero.

L’Olot es va donar una alegria en l’última jornada després de vèncer al camp del fins aleshores líder del grup, el València Mestalla (1-2). Els olotins van remuntar un duel que en el primer temps s’havia posat molt malament, però van demostrar tenir ànima i orgull ferit per treure l’alè d’on fos i mantenir viva la flama de l’esperança. Els de la Garrotxa són a sis punts del play-out i també de la permanència, i contra el segon classificat, al municipal, volen mostrar als seus que hi ha motius per creure en el miracle: “Estaria bé guanyar a casa per tots els aficionats que venen cada setmana. I també per enviar un missatge als que s’han desenganxat pels resultats. Dir-los que estem molt vius i que competim contra tothom”, diu el tècnic de l’equip, un Albert Blázquez amb molt respecte envers un rival que s’ha instal·lat des de l’inici de la competició en la zona alta de la taula: “Si estan tot l’any allà dalt i és per alguna cosa. No renuncien a la pilota i defensen com un bloc junt. Hem de seguir la línia de València, això ens donarà moral i punts.”

“En la situació en què estem, la victòria ens dona confiança i credibilitat. Anem pel bon camí i necessitem creure tots que podem guanyar a qualsevol. Les cares són més alegres, la gent està més motivada”, hi insisteix el de Besalú, que no es vol rendir de cap de les maneres.

Carles Mas i Ferran Brugué seran les baixes de cara a l’enfrontament.

LA PRÈVIA

El Peña Deportiva està tot l’any a la part alta de la taula i és per alguna cosa. No renuncien a la pilota i defensen com un bloc junt
L’última victòria ens dona confiança i credibilitat. Anem pel bon camí i la gent està més motivada
Albert Blázquez
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)