2a divisió FEF

L’Olot supera la Peña Deportiva i la salvació ja no és un miracle (2-0)

L’Olot ha encadenat la segona victòria en la lliga per primera vegada en tot el curs i s’ha guanyat el dret de creure que la permanència a la categoria és possible. Els olotins han superat al segon classificat, el Peña Deportiva (2-0), una setmana després de carregar-se al llavors líder, el València Mestalla (1-2). Un doblet de Josep Cerdà en el segon temps (67’ i 71’) ha permès als de Blázquez i Arriola sumar els tres punts que el situen a falta que acabi la jornada a tres punts del play-out i a quatre de la permanència total. Ara mateix, el miracle és possible.

El partit ha començat amb dos ensurts de l’Olot per dos possibles penals a la seva àrea després de dues errades defensives que han posat l’ai al cor als aficionats garrotxins. L’equip dirigit per Albert Blázquez i Íñigo Arriola s’ha intentat treure la son de les orelles amb una arribada de Valverde que ha xutat per sobre del travesser després de controlar i preparar-se bé el xut (7’). El primer temps ha estat igualat i sense grans ocasions tot i que ha acabat amb un travesser en pròpia porteria de Bigas en l’intent de refús a la sortida d’un corner, just en el primer minut de l’afegit del primer acte.

La segona part ha començat amb domini posicional del Peña Deportiva, que generava sensació de perill tot i que no acabava de trobar la fórmula per provar Arnau Fàbrega. En el 60, de nou Valverde ha provat un xut potent que ha sortit a fora per poc, el preludi de l’1-0 de Cerdà. El menut jugador cedit pel Barça ha rebut una bona assistència de Forgas i a boca de canó ha superat Edu Frías (67’). Els de la Garrotxa no s’han volgut aturar i aprofitant l’efervescència del gol, de nou a través de Cerdà, erigit com l’heroi del partit, ha fet el 2-0 definitiu gràcies a una jugada personal brillant i un retall ja a dins de l’àrea que li ha permès superar al porter al pal oposat (71’).

El conjunt eivissenc ha intentat reaccionar per buscar retallar distàncies en el marcador i generar por a l’Olot però no ha pogut superar Arnau Fàbrega ni la defensa olotina, de deu. I és que, de fet, Xumetra ha pogut fer el 3-0 després d’una contra en la qual Robert Costa ha caigut a terra i ha deixat sol al de l’Estartit davant del porter. L’atacant ha creuat massa la rematada, que s’ha perdut a fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)