1a divisió FEF

El Cornellà manté un punt heroic davant l’Intercity (0-0)

Els verds han jugat una hora amb un futbolista menys per l’expulsió de Mamor, però han resistit sense patir en excés amb una actuació col·lectiva brillant

El Cornellà aconsegueix mantenir l’empat a zero davant l’Intercity al RCDE Stadium després de jugar una hora amb un futbolista menys per l’expulsió amb vermella directa de Mamor Niang. Els verds sumen un punt molt meritori i es mantenen a tres punts del “play-off”.

El duel ha arrencat amb màxima igualtat i amb alternatives. Ambdós equips capaços de circular la pilota amb criteri, però sense rebutjar l’opció d’esperar i sortir en transició. Ha arribat en ocasions puntuals el Cornellà amb intents tímids de Redru i Mamor. Anacker ha hagut d’aparèixer per evitar el gol en una rematada de Soldevila. I als 35 de partit ha arribat una acció determinant entre Mamor i Álvaro Pérez. Ja sense la pilota a prop, el central visitant ha deixat anar el colze sobre el davanter, i aquest ha deixat anar la cama impactant al cos d’Álvaro. L’àrbitre tan sols ha vist la segona part i ha decidit expulsar a Mamor, deixant als verds amb un menys amb molt partit per davant.

Exercici de resiliència pel Cornellà. I l’ha superat amb nota. Anacker ha estat clau per evitar el gol visitant en dues accions abans del descans. Però, en el segon temps, gairebé no ha hagut d’aparèixer. Rendiment espectacular de l’equip de Gonzalo Riutort. Compromís, concentració, ordre i treball per impedir que l’Intercity, amb un futbolista més, no els aconseguís fer gairebé ni pessigolles.

De fet, l’ocasió més clara ha estat pel Cornellà. Una conducció brillant i solitària de Moha Taroré ha acabat en un u contra u amb poc angle que ha aturat amb els peus el porter Manu Herrera. Ho ha intentat l’Intercity, però el Cornellà no ha comès ni mitja errada i no ha concedit absolutament res.

Empat a zero amb un mèrit inapel·lable. Un punt més, una altra porteria a zero fonamental i el somni més viu que mai. El Cornellà continua competint de meravella, demostrant que és un equip molt treballat i que està a només tres punts de la zona de promoció d’ascens. Ja a set del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)