2a divisió FEF

Ara, capaços de tot

2a divisió FEF. L’Olot visita les Illes Balears amb el clar objectiu de vèncer i encadenar la tercera victòria

Formentera Olot

FORMENTERA:Óscar Santiago, Diego de la Mata, Víctor Algisí, Ngoya, Markuss, Marc Grau, Nando Quesada, Facu Ballardo, Ekiza, Diego Díaz i Salinas.OLOT:Arnau, Aimar, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Castells, Vilanova, Eloi, Valverde, Cerdà i Busquets.LLOC I HORA:Municipal Sant Francesc de Formentera (11 h).ÀRBITRE:Moreno Muñoz.

L’Olot visita les illes maleïdes per enfrontar-se al Formentera (11 h). El conjunt de la Garrotxa hi arriba, però, amb aires renovats i una confiança creixent després d’aconseguir la segona victòria consecutiva contra el Peña Deportiva (2-0) i veure que la permanència a la categoria comença a deixar de ser un miracle. Els olotins no han guanyat mai en la lliga a les Illes, però amb Blázquez com a timoner veuen factible trencar l’estadística contra un contrincant amb múltiples baixes que tindrà problemes per formar un onze inicial amb jugadors del primer equip. El Formentera és sisè en la classificació amb 32 punts però només ha guanyat dos partits en les últimes nou jornades: “Després del partit a casa nostra van canviar el xip i van anar cap a dalt, estan lluitant per ficar-se al play-off. Han trobat la manera de ser intensos, de guanyar caigudes i fer atacs ràpids. Tenen jugadors amb molta qualitat per tirar passades de gol”, analitza l’entrenador de l’Olot, que hi afegeix: “Cada setmana és el partit més important, en la situació que estem no podem mirar més enllà. Si guanyem, això ens acosta més on volem estar. Cal anar a guanyar i afrontar la setmana següent amb més motivació que mai per enganxar-te a la zona de més tranquil·litat.” I és que l’Olot va vèncer els formenterencs en la primera volta, llavors dirigits encara per Manix Mandiola.

Blázquez continuarà amb la baixa d’Urri, lesionat, i les de Carles Mas i Brugué, tots dos amb lesions de llarga durada.

LA PRÈVIA

Han trobat la manera de ser intensos, de guanyar caigudes i fer atacs ràpids. Tenen jugadors amb molta qualitat per tirar passades de gol
Cada setmana és el partit més important, en la situació que estem no podem mirar més enllà
Albert Blázquez
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)