3a divisió FEF

L’exigència obligada per mantenir la bona línia

El Girona B i el Peralada tornen a tenir dos duels exigents en la seva lluita per aconseguir els objectius. El filial gironí rep la visita de la Pobla de Mafumet (12h) i el Peralada visitarà el líder incontestable del grup, l’Europa (12:30h).

El conjunt blanc-i-vermell intentarà fer encara més bona l’última victòria a Tona abans de l’aturada de la lliga per sumar tres punts que poden ser d’or en la batalla per accedir a les posicions de play-off al final del campionat. Els d’Axel Vizuete han sumat set dels últims nou punts però al davant hi tindran un equip que ha encadenat tres victòries. Paraules majors. La Pobla de Mafumet es troba just per sota del Girona B en un duel entre filials (els tarragonins ho són del Nàstic), que posarà a prova les dues plantilles.

El Peralada ho tindrà cru per treure alguna cosa de profit de la visita al Nou Sardenya. Però si una cosa ha demostrat el conjunt dirigit per Miquel Àngel Muñoz és resiliència i saber fer en situacions complexes. Els de l’Alt Empordà són un bloc sòlid i regular que només ha perdut dos enfrontaments en les últimes tretze jornades –enllacen cinc partits sense ensopegar– però al davant hi tindran el líder. I l’Europa, a casa és un rival temible per tots els equips ja que no hi ha perdut cap partit –vuit victòries i dos empats–. Els escapulats van guanyar les primeres vuit jornades de lliga però sembla que ara han perdut una mica la velocitat de creuer –una sola victòria en les últimes quatre jornades–. Això els ha fet perdre el coixí respecte els seus perseguidors però mantenen la condició de favorit a la primera plaça i a l’ascens directe a segona FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)