1a divisió FEF

Un gol just abans del descans castiga el Cornellà a Tajonar (1-0)

Una rematada de cap de Sergio Moreno en la darrera acció del primer temps ha significat la victòria de l’Osasuna Promesas davant un Cornellà competitiu

El Cornellà ha caigut al camp de l’Osasuna Promesas per la mínima (1-0). Un gol de Sergio Moreno just abans del descans ha certificat la derrota dels verds, que encadenaven tres jornades consecutives sense perdre. En canvi, el filial navarrès no guanyava des de feia sis partits.

El Cornellà pot perdre, de fet, és impossible no fer-ho en menor o major mesura en una categoria tan igualada com aquesta. Però els del Llobregat sempre competeixen. I ho han tornat a fer a Tajonar. L’inici del partit ha estat força tancat, amb màxima igualtat i algunes arribades aïllades. Ha estat al final del primer temps quan l’Osasuna ha crescut i ha assetjat la porteria de Lucas Anacker. El brasiler i la línia defensiva s’han exigit per evitar el gol local, però en la darrera acció de la primera part Sergio Moreno ha connectat una bona rematada de cap per posar per davant als locals.

Cop dur pels de Gonzalo Riutort, però mai s’enfonsen. Els catalans han sortit amb empenta a la represa, però no han aconseguit generar situacions clares de perill al llarg del segon temps i els navarresos han pogut mantenir el seu avantatge per sumar tres punts i trencar una mala dinàmica.

El Cornellà queda ara desè amb 35 punts. Mitja taula i posició tranquil·la, a vuit punts del descens i a sis de les places de promoció d’ascens. La setmana vinent l’equip rebrà a la SD Logroñés al RCDE Stadium.