Més futbol

Messi s’imposa en el The Best masculí

Leo Messi ha sumat el seu segon The Best. L’astre argentí, que s’havia endut el guardó l’any 2019, ha sumat un nou reconeixement individual que se suma a les set pilotes d’or o a les sis botes d’or que ja té, entre d’altres.

A diferència de la Pilota d’Or, el The Best sí que tenia en compte la disputa del mundial del Qatar, fet que ha acabat de decantar la balança cap a Messi. El capità de la selecció argentina, que ha firmat també bons registres golejadors amb el PSG, va liderar l’albiceleste cap a la tercera estrella amb un gran torneig. De fet, Messi va ser escollit millor jugador del mundial.

L’Argentina va imposar-se a França en la final i precisament dos francesos, Mbappé i Benzema, eren els altres finalistes del The Best.

“Va ser una bogeria d’any. Vaig aconseguir el meu somni després de lluitar tant, buscar-lo i insistir. Va arribar i és el més bonic que m’ha passat en la meva carrera. És un somni per a qualsevol jugador. Pocs poden aconseguir-lo i jo vaig poder”, ha dit Leo Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)