1a divisió FEF

El Nàstic trenca la dinàmica amb un triomf al Nou Estadi en el debut de Dani Vidal (2-0)

Els tarragonins han superat al filial de la Real Sociedad, equip de la zona alta, i allunyen així els fantasmes del descens, que queda ara a quatre punts

El Nàstic ha guanyat a la Real Sociedad B al Nou Estadi (2-0) en el debut de Dani Vidal com a entrenador. Els tarragonins s’han avançat molt aviat i han sentenciat en el segon temps des del punt de penal. Victòria clau per trencar una ratxa molt negativa i perillosa.

No podia començar millor l’etapa de Dani Vidal a la banqueta. L’equip ha sortit a mossegar el rival i ha trobat premi als cinc minuts. Jugada d’estratègia que ha acabat amb la pilota morta a la frontal de l’àrea petita perquè Guillermo, amb el cap, anotés el primer. A partir d’aquí, domini de la Real i solidesa del Nàstic, que, a diferència de les darreres jornades, ha sabut patir en els moments que el filial basc ha pressionat, i ha evitat concedir ocasions clares. De fet, ha estat el Nàstic qui ha tingut el segon en botes de Guillermo, però ha enviat la pilota al pal.

I les bones notícies han continuat al segon temps. Aarón Rey ha forçat un penal molt clar d’Ezkurdia, i el capità Joan Oriol l’ha transformat per ampliar l’avantatge dels tarragonins sobre l’hora de partit. Guió somiat i un final de partit força tranquil, situacions que feia molt temps que no vivia el Nàstic.

Victòria fonamental i il·lusionant en el debut de Dani Vidal a la banqueta. Els granes han superat a un gran equip, de la zona alta, han recuperat la bona versió del Nàstic a casa, l’equip ha crescut col·lectivament i molts jugadors han donat una passada endavant. Tres punts fonamentals per allunyar fantasmes i deixar el descens a quatre punts. Canvi de dinàmica al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)