1a divisió FEF

Un bon Barça Atlètic empata al camp del Múrcia (1-1)

Un gol d’Álvaro Núñez dona un punt al filial blaugrana en un duel directe al camp del quart classificat

El Barça Atlètic empata a l’Enrique Roca de Múrcia (1-1) en un duel directe entre 4t i 6è classificat. Els barcelonins han jugat un bon partit i han estat capaços de treure un bon punt d’una plaça molt complicada i amb més de vint mil persones a les graderies.

Ha arrencat bé el partit el Barça Atlètic. Els de Rafa Márquez s’han apoderat de la pilota i han tingut possessions amb ritme i bones combinacions. Malgrat això, l’equip no ha estat capaç de generar situacions clares de perill. A poc a poc el Múrcia ha anat millorant i ha igualat el partit.

En aquest context, sense ocasions per ningú, els locals han esperat un error dels catalans per fer mal. I han arribat. El primer ha acabat amb un xut de Pedro León que ha llepat el pal. A la segona no ha perdonat. Pèrdua en construcció de Pelayo, conducció de Loren i passada enrere perquè Pedro León marqui el primer just abans del descans.

Però ha sortit molt bé a la represa el filial blaugrana. Ha tingut continuïtat en el joc i ha trobat premi al minut 64. En, pràcticament, la primera ocasió del Barça Álvaro Núñez ha posat l’empat després d’una gran centrada de Fàbio Blanco. Ha buscat el partit l’equip barceloní, però el Múrcia també ha crescut.

Dionkou ha vist la segona groga al 87. I en les dues últimes accions han arribat les ocasions més clares. Primer, pel Barça Atlètic, que amb un menys i a pilota aturada ha tocat amb la punta dels dits la victòria. I en la darrera, el Múrcia, ha vist com Carrasco ha perdonat el 2 a 1.

Bon punt i bon partit del Barça Atlètic en un camp molt complicat i davant un rival directe que és quart classificat del grup. Els blaugranes han competit bé i continuen ben a prop de les places de “play-off” - a dos punts -. La setmana vinent rebran al Nàstic en un duel català al Johan Cruyff.