2a divisió FEF

Vivi recau i es perd el que resta de temporada

El migcampista del Terrassa FC torna a patir un trencament en el menisc esquerre i haurà de passar per la sala d’operacions

Albert Vivancos, migcampista del Terrassa FC, va patir un trencament en el menisc intern de la cama esquerra el novembre passat que li ha impedit estar en els terrenys de joc els últims mesos. Estava encarant el tram final de la seva recuperació quan ha sentit un altre cop molèsties a la zona afectada. Tal com ha informat el club, Vivi ha recaigut de la seva lesió i ha passat avui per la sala d’operacions. L’exfutbolista de Girona i Olot no podrà tornar a estar en un terreny de joc en tot el que resta de temporada.

Des del seu fitxatge per l’equip egarenc l’estiu passat, procedent del Real Unió, només ha disputat set partits - tres d’ells com a titular. Els seus últims minuts van ser en l’enfrontament disputat al camp de l’Olot el 23 d’octubre de 2022, quan va entrar en el minut 77.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)