1a femenina

Doble cita amb una mateixa idea: guanyar

Lliga F. Els dos equips catalans disputen avui els seus partits de la 21a jornada. El Llevant les Planes rep el Sevilla i el Barça visita el Llevant

Tret de sortida a l’últim terç de la lliga. El Llevant Les Planes obre la jornada rebent a casa un Sevilla que ve de fer figa contra el Llevant i mirarà d’endur-se els tres punts de Sant Joan Despí per no perdre el fil de la lluita per fer-se un lloc entre les places europees, tot i estar molt disputades. Les jugadores de Ferran Cabello necessiten una victòria que aporti tranquil·litat al grup i és que aquesta temporada a primera no està sent gens fàcil per a les baixllobregatines. Amb 17 punts, el Llevant les Planes és dotzè, a només tres punts de la zona de descens, que marca l’Alhama, i no assaboreix un triomf des de mitjan gener, quan va aconseguir imposar-se a l’Alabès.

Per altra banda, el FC Barcelona s’enfronta a un gran de la competició com és el Llevant en un xoc en què la clau serà l’“eficàcia”, segons va declarar Jonathan Giráldez en la prèvia abans de viatjar cap a València. “El Llevant està tenint un rendiment molt alt i és un dels equips més valents per l’aposta que fan tant ofensiva com defensiva”, va dir l’entrenador, que augura “un gran partit” perquè l’estil “és similar en quant a la tendència a pressionar dalt i acumular molta gent per dins”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)