1a divisió

Ancelotti: “Volem retallar la distància”

L’entrenador del Madrid, Carlo Ancelotti, assegura que cal ser protagonista per guanyar el clàssic i confia en fer-ho al Camp Nou. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Què cal fer bé demà?

“Cal gaudir del moment, ser protagonista d’un partit important, preparar-lo bé i jugar millor. Es pot guanyar si es treu el millor d’un mateix en l’aspecte individual, col·lectiu, defensiu i ofensiu”.

Partit que espera

“És molt difícil dir quin partit tindrem demà perquè cadascun té la seva història. El Barça es va defensar molt en la copa perquè es va avançar en el marcador, però demà pot ser diferent. El nostre plantejament serà ofensiu”.

El Barça

“No veig un equip pragmàtic, sinó molt sòlid al darrere. Ha encaixat molt pocs gols i això vol dir que han tingut un compromís col·lectiu molt important. Això ha permès que guanyin partits quan han patit més del normal”.

“Hem de veure el Barça com un lleó, no com un gat. És un partit important i hem de lluitar fins al final, ser compromesos i treure el millor de nosaltres”.

Vinicius

“Ha tingut dificultats en els darrers partits, però sempre és Vinicius. La seva mobilitat pot ajudar-lo demà. He pensat posar-lo a la dreta. Pot jugar a la dreta no? A veure què passa, no? No ho dic seriosament (riu). Jugarà per l’esquerra amb més mobilitat”.

Una derrota significa el final de la lliga?

“No ho sé. No pensem en això, sinó en guanyar el partit de demà. El que passi després ja ho pensarem. Avui en dia només pensem en demà. Pensem a retallar la distància en la lliga”.

Mèrits per renovar

“Això ho ha de valorar el club, no jo. He dit moltes vegades que em quedaria tota la vida aquí, però crec que això és impossible. És decisió del club i la prendrà a final de temporada. Passi el que passi, jo vull continuar i espero que sigui així. Gaudiré cada dia mentre em vulguin aquí. Si són tres mesos, seran tres mesos. Si són tres anys, tres anys. Estaré agraït al Madrid tota la vida”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)