2a divisió FEF

L’Olot perd contra el Lleida Esportiu i es complica la permanència (0-2)

Pas en fals de l’Olot, que ha enllaçat la segona derrota i veu com el Lleida Esportiu se li escapa a cinc punts després d’imposar-se al municipal, que ha registrat la millor entrada de la lliga amb 1.081 espectadors (0-2). Els garrotxins han fet un mal partit i es tornen a complicar les aspiracions de permanència.

En la primera part, el Lleida Esportiu ha estat superior i ha arribat més i amb més perill a l’àrea rival. Ha tingut la primera, mitjançant Chuli (11’), tot i que ha respost l’Olot, amb un xut desviat de Manel (18’) i un de lluny de Xumetra per sobre del travesser (19’). Chuli hi ha tornat a l’altra àrea, amb una ocasió que Gonzalo ha desviat i sobretot un xut que ha rebotat al travesser (30’). Els visitants avisaven, i Arnau ha hagut de treure un xut de Mejía. I tot i que Valverde ha tingut a prop l’1-0 (38’), la insistència dels lleidatans ha tingut recompensa amb el 0-1, de Campins (42’).

Blázquez ha fet un doble canvi al descans –ha fet entrar Urri per Ot i Forgas per Xumi– per mirar de corregir un resultat nefast. Ha trigat ben poc a tenir una ocasió clara, de Víctor Valverde (47’). També ho ha provat Urri (50’). A l’altre costat, però, el Lleida Esportiu ha estat a punt de deixar glaçats els aficionats garrotxins. Chuli, un maldecap per a la defensa local, ha retallat i ha fet un xut que se n’ha anat al pal (59’).

Blázquez ha anat fent canvis, però l’Olot no ha trobat el camí, sense prou energia ni convicció. Els del Segrià, en canvi, mantenien l’amenaça amb arribades puntuals. Una mala sortida del porter Iñaki ha generat una bona oportunitat per a l’Olot, però el xut d’Urri ha estat tou (81’). I en un contraatac, els lleidatans han dictat sentència amb un gol que s’ha acabat marcant en pròpia porteria Callís (86’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)