3a divisió FEF

Del 2-0 al 2-2 en un tres i no res

Futbol. 3a FEF. El Peralada veu com l’atrapen dos equips però té ara tres punts de renda

Peralada 2 FE Grama 2

PERALADA:Aroca, Micaló, Alan, Romero, Espuña (Varese, 60’), Dani Gómez (Pijuan, 80’), Pol Gómez, Palacios, Adrià Méndez, Llorenç Busquets (Marc Gelmà, 60’) i Marc Medina.FUNDACIÓ GRAMA:Guiseris, Palomeque, Trilla, Adri Gimeno (Mike, 67’), Dani Martí, Montalbán, Escarrabill, David Acedo, Roger Garcia, Guillem Pujol i David Adán.GOLS:1-0 (48’) Palacios. 2-0 (50’) Marc Medina. 2-1 (52’) Roger Garcia. 2-2 (54’) Montalbán.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:A Palacios i Llorenç Busquets

El Peralada va cedir dos punts i va veure com l’atrapen el San Cristóbal i l’Hospitalet, tot i que la cara positiva és que, gràcies a la derrota del Muntanyesa, té ara tres punts de marge respecte al sisè.

El partit contra la Fundació Grama, després d’una primera part força plana, va estar marcat per una arrencada esbojarrada de la segona, amb quatre gols en deu minuts. Palacios (48’) i Marc Medina (50’) van situar el 2-0, però la reacció de la Fundació Grama va ser tant o més contundent. Els colomencs van marcar el 2-1 en un llançament de falta directa de Roger Garcia (52’) i el 2-2, després d’un refús d’Aroca que va aprofitat Montalbán (54’). Romero va tenir a prop el 3-2, però va topar amb una bona aturada de Guiseris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)