3a divisió FEF

El Peralada guanya per la mínima a Tona (0-1)

El Peralada es consolida a la part alta amb una victòria molt treballada al camp del Tona. Un gol de Varese a l’inici i un gran partit de David Aroca, donen els tres punts als xampanyers (0-1).

Els primers quaranta-cinc minuts han començat amb un Tona molt més ben situat a dins del terreny de joc. David Roca ha aturat una bona ocasió dels osonencs. Malgrat aquest inici, el conjunt xampanyer ha pogut avançar-se gràcies a un gol de Santi Varese al minut 11 d’enfrontament. Poc temps després, Miquel àngel Muñoz ha hagut de substituir a Llorenç Busquets, lesionat.

A la represa, els visitants han posat una marxa més. En els primers deu minuts, David Aroca ha tornat a salvar al seu equip amb dues bones intervencions. El tram final del matx, el Tona ha disposat de grans accions per trobar l’empat, sobretot un travessar de Roquet, però el resultat no s’ha mogut.

Després de dos partits, els de l’Alt Empordà han tornat a guanyar tot i que patint fins a l’últim moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)