1a divisió FEF

El Nàstic treu un punt molt treballat de Castàlia (0-0)

Els granes no han generat pràcticament res en atac, però han estat capaços de resistir i no encaixar en una plaça molt complicada davant el segon classificat

El Nàstic de Tarragona empata a Castàlia davant el Castelló (0-0) i suma un punt de valor al camp del segon classificat que li permet no deixar de puntuar per mantenir-se a una mínima distància de la zona baixa, ara cinc punts.

L’arribada de Dani Vidal a la banqueta del Nàstic ha recuperat la bona versió del Nàstic d’Agné a casa. Dos duels i dues victòries. I sembla que les idees lluny del Nou Estadi també s’aproximen força a les que exhibia l’equip amb el de Mequinensa a la banqueta. El Nàstic ha sortit amb la clara intenció de no fer-se mal a Castàlia. Competir i que el Castelló no li generés gaire perill per poder mantenir la porteria a zero i intentar aprofitar les comptades aproximacions en atac.

Els locals han estat superiors. Han tingut més pilota i més ocasions. Si bé és cert que en arribades força aïllades i amb poca continuïtat en el joc, amb poc ritme. Però la realitat és que els orelluts han fet dos pals al primer temps, i s’han pogut avançar en el marcador en diverses ocasions. No ha estat el cas del Nàstic, que tan sols ha pogut provar algun xut innocent des de la frontal de l’àrea. Mateix guió en la segona meitat, però més efectiu pel Nàstic, ja que el Castelló ha generat força menys situacions clares d’amenaça sobre la porteria de Manu García.

El Nàstic ha resistit i suma un punt de valor en un camp realment complicat com és Castàlia i davant un Castelló que està fallant realment poc a casa aquesta temporada. Els granes tornen a puntuar a domicili després de tres partits consecutius sense fer-ho, i ho fa davant el segon classificat de la lliga. A cinc punts de la zona de descens que marca La Nucía, proper rival al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)