Territorial

El Pre-MICFootball de Banyoles donarà el tret de sortida a una Setmana Santa de futbol

Com ja és una tradició per Setmana Santa, a terres gironines s’hi celebrarà un dels tornejos més reconeguts d’arreu del món en categories de base, serà la 21a edició del MIC- Mediterranean International Cup. Un dia abans de l’inici, el 4 d’abril, es disputarà el Pre-MICFootball a Banyoles que servirà per escalfar motors en uns dies carregats de futbol a les comarques de Girona.

La competició es jugarà durant tot el dia a l’Estadi Miguel Coromina i Morató de la capital del Pla de l’Estany. Estarà formada per 6 equips infantils (U14) entre els quals hi haurà els dos conjunt amfitrions, el Club Esportiu Banyoles i l’Atlètic Club Banyoles. Aquest any els convidats en la jornada futbolística seran els dos equips de Hong Kong, Le Man FC i Kitchee SC, el Los Ángeles Surf Soccer dels Estats Units i, finalment, el FC Breckett de Perú.

Així ho comenta Juanjo Rovira, director del torneig MICFootball, “Estem contents per tenir una pinzellada del torneig amb aquest Pre-MICFootball, que va molt bé per aquells equips que arriben uns dies abans. Així poden rodar i posar-se a punt per a la competició”. En l’acte de presentació també ha estat presidida per l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el regidor d’esports de la ciutat, Jordi Congost.

La jornada competitiva

Els partits de la primera fase, de 25 minuts cadascun, es disputaran entre les 16:00 h i les 18:30 h. Els sis equips es dividiran en dos grups i la final es jugarà a partir de les 19.45 h. Els primers enfrontaments seran CE Banyoles-Lee Man FC (16 h) i Atlètic Banyoles-Kitchee SC (16.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)